hozzvalk / 4 adag
Burgonya
elkszts
Raguhoz
-
Az aprra felkockzott hagymt kevs olajon megproljuk, hozzadjuk a fokhagymt is.
-
A csirkemellet egyforma kockkra vgjuk. A pirul hagymhoz adjuk, szzuk, borsozzuk s addig stjk, mg kifehredik a hs.
-
Kzben felaprtjuk a paprikt. A paradicsomot egy pillanatra forr vzbe dobjuk, majd utna lehzzuk rla a hjt. Azt is felkockzzuk, a hshoz adjuk. Fed alatt kzepes lngon 7-8 percig proljuk.
-
Mikor puhul, hozzadjuk a borst, amivel tovbbi 3 percig proljuk az telt.
Burgonya
-
Kzben a burgonyt megtiszttjuk, nagyobb kockkra felvgjuk, megmossuk, majd szrazra trljk.
-
Olajban aranybarnra stjk, s aztn konyhai trln leitatjuk a felesleges olajat.
-
Majd egy nagy tlban a ragut a krumplira ntjk, elkeverjk vele.
|